erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

ÉVEK ÉS EMLÉKEK 2001 2012

2022. július 03. - gond/ol/a

most ez az év "jött ki feladatul a kollektiv blogunkba...

átnéztem a 2001-es, középméretű naptáromat, és mintha nem  is az enyém lenne, hanem a lányomé:),

aki persze nem vezette - én se nagyon győzhettem - azt a rengeteg eredményt , amit elért ebben az évben (különösképp?) (dijak képzőművészetben - önálló kiállitás is, "Csillagok és villanykörték"), irodalomban, (drámáját mutatják be, ("Nézők") ,prózában első a nemzetközi müvészeti olimpián Békéscsabán, Szegeden újságcikkel ("Evita rácsok mögött")első  a nemzetközi médiafesztiválon, film és média OKTV-n legjobb , filmeket forgat (róla is) pl. Kepes Oázisában szerepel,). megyei szavalóvesenyt nyer, esszépályázatot(orsz. mádiapályázaton is a legjobb esszé az övé) az iskolai Pro Humanitate pályázat most is (mint minden évben) magas pontszámmal.(alkotópályázatban 4 kategóriában első) Nem is tudom már reprodukálni... (jaa, és az irodalom OKTV országos előkelő helyezéssel felvétel a bölsészkar magyar irodalom szakára) 17 évesen még sok út állhatott előtte, később választotta az irodalmárit (és mellé a kommunikációt)... (bár -szerencsére - az is többrétű)

 Gimnazista 3.-os, én meg már egy ideje "csak" nyugdijas... a rám vonatkozó bejegyzések inkább elvont, gondolati szentenciák, (pl. ilyen: "Isten annak számára van, aki felébresztette magában.") ,egyetlen egy könyvről számolok be: Kép a képben, amiben megjelentem, apámról szóló irásommal.... és fotót is csak 1-Ttaláltam magamról, jellemzően, egy padon, olvasva... (nomeg egy csoportkép a 40 éves érettségi találkozónkról, és egy kettős kép lányommal, amit egy kedves szegedi ismerősünk csinált rólunk, mikor vendégségben voltunk nála (és a Szabadtérin)

 

 

 





 

 

aliz2. :: 2012. júl. 3. 15:27 :: 2 komment :: Címkék: emlékezés



 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr317874417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása