erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

Timi az egyetemen

2023. november 14. - gond/ol/a

November 15-én Turi Tímeával fogunk beszélgetni a legújabb verseskötetéről (Egyszerre egy beszéljen, Bp., Prae, 2023) és a magyar irodalomtörténetről feminista szemszögből fogunk értekezni.
Lehet, hogy egy firka erről: 1 személy, sál és , szöveg, amely így szól: „SZTE BTK Petőfi 8. nov 15. 16:00 Férfiak és/vagy nok: a magyar irodalom története feminista szemszögbÅl Bencsik Orsolya Vendég: TURI magyar irodalom története című kurzusának MagvetÅ Kiado fÅszerkesztÅje eszélgetései TuriT Tímea Egyszerreegy beszéljen”
Az összes reakci

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr618258863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bak Margó És Péter 2023.12.30. 11:37:08

Kedves Tímea! A Tanító őseim cikk kapcsán szeretnék kapcsolatba lépni Önnel, az esetleges rokoni kapcsolatok elderítése végett. Én a cikkben jelzett dr. Bak Izrael ükunokája vagyok. Kérem írjon a bak.peter1@gmail.com címre.
süti beállítások módosítása