erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

halló, anyu...?!...

2015. október 06. - gond/ol/a

ma volt egy furcsa, nem végiggondolt gondolatom (inkább valami érzésféle? intuició, vágy?), hogy felhivjam az anyukámat telefonon, persze, hogy végig se gondolhattam, hiszen menet közben eszembejutott, illetve már kezdettől tudtam...hogy nem hivhatom! (egyébként életében sem igen, hiszen akkoriban még nem volt telefonunk, vezetékes sem, nem hogy mobil a zsebben, utcán... órai szünetekben is hazabicikliztem, hogy megnézzem, hogy van, pedig, milyen egyszerű lett volna egy telefonnal...) aztán, pár perc múlva megszólalt a mobil a zsebemben, lányom hivott... (akit mostanában, hogy megszületett a kicsije, az unokám , és folyton szoptat, vagy tisztába tesz, olykor, netán lepihen közben - nem akarom  zavarni.... de ő szokott azért hivni... aztán meg mondtam neki, hogy hivjon is,... amig hivhat, MERT SEMMI NEM TART ÖRÖKKÉ... (AZAZ NEM TARTUNK ÖRÖKKÉ...)

ÉS hiába is TUDOM, hogy milyen képtelenség is, hogy fel akartam hivni a már 23 éve nem élő anyámat....  valahogy mégse az....valakivel beszélni akartam volna, kiönteni a szivem, és kinek tehetné az ember , ha nem az anyjának.. Rossz árvának lenni,akárhány évesen is....

 

(2012. okt)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr188329160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

14479 2015.10.06. 22:52:35

"Nincsen apám, se anyám, se istenem, se hazám, se bölcsőm, se szemfedőm, se csókom, se szeretőm..." Mikor még volt anyám - úgy 50 éves koromban -, és nem volt hová mennem, bíztam benne, hogy befogad. Nem kellett csalódnom. A "gyerekkor" számomra addig tartott, míg ő élt.

13282 2015.10.06. 23:20:26

...és hirtelen öregszünk meg, mikor már nem... Akár egy pillanat alatt.

Ági 2015.10.08. 21:51:47

Bizony rossz árvának lenni, akárhány évesek is vagyunk.

13282 2015.10.09. 00:14:39

mára anyukámról álmodtam,egy (tárgyalási?) teremben voltunk, ahonnan valahogy eltűnt (mig én az ablakon néztem ki)...és felfoghatatlan volt az eltűnése (és mintha nem lehetett volna utána menni(?) (nem tudom... lányom hivott a mobilomon...ez végül is happy end - de órákig nyomott voltam.)
süti beállítások módosítása