erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

nénike a kézműkiállításon

2024. február 18. - gond/ol/a

 kézműves kiállítás a koronában

útbaesik  az első bejárat s gondoltam megkérdem hol van pontosan

de a másik bejáratnál egy nő nagyon stirol, elém is jön, s mondja itt lesz. gondoltam, de közelebbről hol... hát a lépcsőn fel kell menni, kérdi, tudok-e járni ( sic  ),  mindenáron segiteni akar...mondom neki még élek és mozgok... ne kisérgessen...egyébként ő hány éves... 60.. na látja, csak 20 - szal kevesebb nálam :) (s radásul ő is foghijas) ..  megkérem, most már nyomatékosan,  hagyjon magamra, bár tudom jóindulatból... (ilyen otrombán tolakodó,,,)

fönt szerencsére megfeledkezem róla a tömegben..

 

 



 

ám mikor jövök lefelé, épp útbaigazitok a lépcsőn ifjú látogatókat.. jön szembe velem, ő föl én le, mondanám neki diadalmasan (bár úgy látom fel se ismert(,) hogy lám sikerült feljönnöm,,,de engem megelőzve kérdi: le tud jönni nénikém:?!!!

A nénike mindjárt szétrobban, , s kontrollként csinál egy gyorsfotót a lépcsőfordulóban magáról is...

 



 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr5318328475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása