erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

MÉG FEHÉR 2011

2023. február 03. - gond/ol/a

 

..2011. febr. 2.

 

pár napja dermesztő hideg van, és a fák teljesen kifehéredtek, mintha finoman beszórták volna zúzmarával minden águkat... szép látvány (és dermesztően hideget áraszt). A Makó-Szeged buszvonalon is ablakból kinézve gyönyörű volt a látvány: a maros-parti fák, a kiszomboriak is.. aztán hogy hogy nem, mire Szegedre értünk, visszafeketedtek... Mintha megenyhült volna az idő? de pár órával később, visszafelé ugyanúgy, Makóhoz közeledve, újra, fehér táj, fehér fák... bár pár napja talán még fehérebbek voltak, még csipkésebb bevonattal... a buszról leszállva, menet közben csináltam egy pár fotót, hátha holnap már nem is lehetne, azt mondják, a hét második felétől melegszik az idő. Nem bánom, ha leolvad a fehérség, de addig is nézzük csak:

 

a buszról lelépve ez a fenyőfa fogadott

kép

 

szemben a Szegedi utcai általános iskolával (idejártunk: én is,lányom is

kép

 

egy pillantás a Szegedi utcára, itt jött a busz is, 2 sarokkal arrébb, a régi házunk előtt (ott már kopár az udvar, az egykori, egyre dzsungelszerűbb kertből,"parkoló" lett... , fátlan, bokortalan - pedig most de szép lett volna, fehéren)

 

még egy fotó:

kép

 

...aztán már fotózás nélkül tettem meg a hátramaradó métereket, mintha már nem lettek volna annyira szépek a fák mint tegnap, tegnapelőtt, másrészt, akármilyen széles a látószöge a fényképezőgépemnek, az szememé szélesebb, többet lát, mint a fényképezőgép. Persze ezt átadni nem tudom.

 

aliz2. :: 2011. febr. 2. 0:50 :: 5 komment
Kategóriák: fotó :: Címkék: fotok, MAKÓ, SZEGED, tel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr818040302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása