erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

KREATÍV BLOGGER 2008

2022. augusztus 02. - gond/ol/a

 

ez lennék? "kreatív blogger"?!

kreatív is blogger is, így együtt, s külön?

kaptam én is egy ilyen "kitüntetést" (mivel nem lehet annak küldeni, aki már kapott, előbb-utóbb mindenki sorra kerülhet(?), mindenesetre, tovább illik küldeni, mint valami továbbküldős levelet- amit pedig nem szoktam, de ez most mégis más... igaz feladatot is adok ezzel a kitüntetéssel, de hátha szívesen teszik majd

kapott már ilyet néhány bloggertársam, akiknek ezért most nem küldhetek - ha betartom a "játékszabályokat", s nem küldöm annak sem, akit pedig mindig szívesen olvasok, de még sose láttam nála fotót, hátha  nem szívesen tenné fel ezt se, amit most én - ugyancsak a játékszabályoknak megfelelően - igen:

 

 


Similistől kaptam e "kitüntetést", a mi is vagyunk  blogról (mi - n értsünk 50-eseket, 60-asokat): http://miisvagyunk.freeblog.hu/

Köszönöm szépen a díjat, és különösen a kísérő (indokló?) szavait:

"Aliz2  a témáiban nagyon kreatív. Alapos ismerője az irodalomnak és a környező tudományoknak.  Nagyon érdekesen, ír minden témában."

Igyekszem akkor, továbbra is, hogy ne hozzak szégyent a díjra...:)

És lássuk csak a díjjal kapcsolatos feladatokat, íme, a szigorú szabályok:

  • helyezzük ki a kitüntetésképp kapott logót a blogban

  • nevezzük meg saját blogunkban az adományozót,

  • díjazzunk 5  eddig még a címre nem jelölt blogírót,

  • hagyjunk üzenetet a kiválasztott blogokban.

logó már megvan, adományozó megnevezése is, most jönne az 5 eddig még e címre nem jelölt dijazottam,

 

amikor "a zsűri - mint mindig persze - nehéz helyzetben van", kit nevezzek meg, kit  hagyok ki - a kreatív jelzőt tekintem főszempontnak, s így (ábécé sorrendben) a "díjazottaim": 

 

évi, a "komolytalan", aki nem is az, hanem könnyed, minden témáról, a leghétköznapibbról is, úgy tud írni, hogy gyöngyszem lesz belőle, amit fel lehetne fűzni, ékszerré - vagy akár novellafűzérré? - ugyanakkor tömegeket megmozgat, és élénk kommunikációra késztet, s ő maga is rendkívül kommunikatív frissen reagáló  kommentjeiben, -vel)

edo - igazán eredeti gondolatok, vélemények, látásmód, markáns, eredeti, figyelemreméltó megfogalmazásokban

gofri - is magvasan fogalmazza meg sajátos nézeteit, ha nem is lehet mindig mindenben teljesen egyetérteni vele, (?) alaposan és plasztikusan, - sokszor meggyőzően -  fejti ki őszinte és bátor meglátásait

 

xsolutions - az I do web blogjában nagyon hasznos gyakorlati tanácsokat ad a bloggertársainak (nekünk) - bár többet is használnék belőlük!

és most felrúgom kicsit a szabályokat, mert mindazokat, akiknél valaha jártam/ járok és kommenteltem/kommentelek -mert együttgondolkodásra, együttérzésre vagy akár vitára késztettek, de mindenképp érzést , gondolatot ébresztettek bennem, valamiféle emberi összetartozásét - szeretném -ha most névtelenül is, mert sokan vannak - erre az egy szabadon hagyott helyen "díjazni". Köszönet - mindenkinek... :)
 

 

aliz2. :: 2008. aug. 2. 17:00 :: 13 komment :: Címkék: blogkapcsolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr6517896027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása