erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

PERLMAN PLAYS 2010

2022. május 12. - gond/ol/a

 

 

hajnalban egy (forwardolt) levél várt unokabátyámtól, Kanadából:

"PERLMAN PLAYS KLEZMER"

go... to:

 

http://www.youtube.com/watch?v=DkmFgQ9fM94&feature=related

 

and enjoy .

megtörtént, sőt meghallgattam Perlman hegedűművész egyéb felvételeit is... a szokásos u.n. komolyzenei műfajban...  de azon is tudtam mosolyogni, még a melankolikus szerenádon is

valaki azt írta fel, hogy a klezmerzenéjét hallgatva nem tudja sirjon -e vagy nevessen - igy vagyunk , akármilyen műfajban hallgatjuk... sírás , nevetés egyformán nagy érzésből fakad...

és valóban mi is "élvezzük", a zenét, nem csak az , aki játssza (de ő mennyire is!)... szárnyalón (a mozgáskorlátozottság is bőven feledve!)

este unokanővérem is átküldte a youtube videot...í mivel hogy neki is elküldte unokabátyánk, és továbbította.) Én meg lányoméknak.

De most felteszem ide is!

go to:

nd enjoy...

és egy kis komolyzene azaz szomorú zene is, (a "melankolikus szerenád") de ezen is lehet mosolyogni, (mint ahogy a vidám klezmeren is sirní - akár egyszerre...)

 

aliz2. :: 2010. máj. 12. 23:09 :: még nincsenek kommentek 
Kategóriák: zene :: Címkék: elmelkedesrokonokzene veszetSZEGED

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr6517830331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása