erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

VONATON 2010

2022. február 04. - gond/ol/a

 

elkísértem lányom Pestre (a z IC-t már nem érte volna el- (délelőtt, Szegedre indulás előtt egyébként már nem is kapott helyjegyet az IC-re) - az utolsó vonat  már elég kései, én meg még (ki tudja meddig, de ingyen, így könnyen utazom) (jövő hónaptól u.n. regisztrációs jegy kell már, aztán abból felmérik, hogy mennyi kedvezményt tartanak még meg... biztos nem a teljest..., a jegyeket - lányom diákjegyét is - már most felemelték..., )

Az IC egy nagyon kényelmes utazási mód, s bár a helyjegyért mindig is fizetni kellett, meg se fordult a a fejembe, hogy ne IC-n utazzak általában...ezen a kései vonaton, nincs is IC szakasz, csak kis fülkék, sorba mentünk egy páron, valamennyi hidegnek tűnt..

úgyhogy bundástul maradtunk (dideregtünk) a hidegben, s vártuk a kalauzt, aki beállította a fűtést, lassan de annál biztosabban be is indult, a végére túlságosan is (valószinű ezért is került lecsavart állapotba a kapcsoló, mert egy előző járat előző utasa megelégelhette a meleget...)

beszélgettünk, - napközben nem igen jutott rá idő -

-olvastunk , (lányom azt a most kézbekapott könyvet, amit jövő héten fog bemutatni. én meg  a rég szokásost... "Szamadhi" (Szvámi Ráma egy indiai mester tanitásait )

és fotóztam közben  : 



 



 

azon gondolkodom, hogy nem kellene egy videokamerát ven

ni?:)

 

aliz2. :: 2010. febr. 5. 16:45 :: 3 komment 
Kategóriák: 
fotó :: Címkék: fotoklanyomutazas



A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr7517179734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása