erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

végül hová?

2019. október 05. - gond/ol/a

Ha Pesten halok meg éppen, akkor a Kozma utcai temetőbe temessetek, a nagyapám  Dr Gonda Jenő közelébe. megvan a parcella, sorszáma, ( a temetői irodában a térképből, a  kimutatásból kikerestethetó bármikor, most nem találom a feljegyzését)s  nem is találtam pontosan rá a  sirra, , mikor a kezemben volt, mélyen bent van valahol...meg lehet találni, ha lesz időm rá, talán még nekem is!

 

ha viszont Makón ér el a vég, amire nagyobb az esély, mert egyre kevesebbet utazom - bár ez még változhat, pláne ha az egészségi ellátásra gondolok,), akkor meg értelemszerűen a makói Jángori temetőbe, már az autótutat is megcsinálták  oda! anyám  )özv. Gonda Károlyné, Ladányi  (Löwinger Ida) vagy a nagyszüleim (Löwingert Miksa, Bárány Mária) közelébe kérem!

 

ja, és semmiképp se hamvasszatok, azt a zsidó vallás amúgy is tiltja!

 

legalább én nyughassak rokonok közt, ha már Apámnak nem adathatott meg... ez se.

 

(apai nagyanyám Barber Franciska  valahol Amszterdamban nyugszik, kisebb fia, apám öccse Sidne-yben), másik nagybátyám, nagynéném, unokatestvéreim  Montreálban )

 

(anyai dédszüleim, mindkét ágon Szegeden)

 

(Hát szana-széjjel.... igy nehéz lesz találkozni, ha fel is támadunk(?)  :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

julius 29

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr615193344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása