erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

KÖNYVHETI KEDVENC INTERJÚM 2011

2022. június 07. - gond/ol/a

PIXEL ÉS VS – INTERJÚ TURI TÍMEÁVAL



SZERK, V, 06/05/2011 - 09:03

 Turi Tímea írót, költőt, kritikust a 82. Ünnepi Könyvhéten kérdeztük az újdonságokról és rejtélyes kitűzőjéről

 

hát persze, hogy - személyes okokból - kedvenc interjú!- lányommal készitette az "Irodalmi Jelen" (azaz szerkesztője: Boldog Zoli) a könyvheti  forgatagban,a Vörösmarty téren, az oroszlános kútnál....technikailag sajna problematikus, a riporter hangja jól hallatszik, a riportalanyé kevésbé, mert elnyomja a háttér megafon...

de azért kivehető, hogy milyen könyveket ill. programokat ajánl.. (én meg örülök, hogy legalább ilyen formában látomhallom lyányom...)



 bár arra az irodalomról és fotográfiáról szóló JAK piknikre én is elmentem volna, meg pl. érdekelne engem is Tóth Kriszta Pixele (vele egyébként lányom készitett interjút a Bartók rádiónak) - meg  talán Bacher Iván Kószálóját is megvenném az egyik könyvsátorban...

........................

 fura a könyvhét  itt Makón, könyvheti programok,   könyvsátrak nélkül  - már jópár éve igy van... nem lehet egyszerre nyugalmas is egy kisváros meg forgatagos, bár legalább egy könyvheti sátortól és programtól azért még nem bolydulnánk fel! Azaz talán nem is ártana egy kis szellemi felbolyditás se!

 

aliz2. :: 2011. jún. 5. 10:19 :: 4 komment 
Kategóriák: 
ünnepkultúra :: Címkék: Budapestinterjukapcsolatokkonyvlanyomunnep

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr6917850321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása