erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

művészetek katedrája

2019. június 06. - gond/ol/a

 

harmadszorra lesz művészetek katedrája augusztusban!

8 féle művészeti ággal...

engem a képzőművészet érdekelne, és ha valakitől hát Sonkodi Ritától tanulnék szívesen, festeni mondjuk , ha nem lennék túlkoros gondolom -de akár még igy is

és láss csodát már a beszélgetés vége felé arról kezd beszélni, hogy a művészeteknek nincs kora és ő nagyon örülne "szépkorúaknak" is

és példának említi a 94éves nagymamáját akit egyszer
leleplezett mert a lányainak egyetlen vonalból fantasztikus karakterisztikus  cicát rajzolt... (többre is vihette volna ha tanul pl akvarell festést)



szó volt a művészetek átjárhatóságáról  is (eszembe is jutott, hogy a festőnő apjának feles hegedűjét örököltem, mert ő nem volt hajlandó hegedülni, mit persze , - már gimista korban bevallotta. nekem, megbánt -, bizony most orvosi diplomája mellett  is fest....)

a művészetek jobbá teszik azt, aki foglalkozik vele  szögezték le

és Bátori Éva énekesnő pedig azt mondja hogy jó érzés visszajönni s átadni valamit azon a helyen,ami elinditotta



remélem, lányom is majd egyszer hasonlóképp gondolkodik (hívták volna tavaly irodalom szekcióra....ami most is hiányzik)




A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr3014881200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása