erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

de maga egy angyal

2018. július 25. - gond/ol/a

ebéd után az étterem és a parkoló biciklim közti részen leülök egy padra pihenni. Szemben a közelben van egy cukrászda is. Onnan jön ki egy hölgy dobozzal a kezében, amit a biciklije csomagtartójába próbál elhelyezni. Nem megy sehogyse. Hogy is menne mikor a szűk csomagtartó téglalap alakú a doboz meg négyzet. Mondom is neki, miközben leteszi mellém a padra a dobozt, hogy valamit kitaláljon vele..beszédbe elegyedünk....míg különböző segédmódozatokat eszelünk ki... hogy a gyerekeknek meglegyen a tortájuk...


kiderül, hogy nemrégiben jött Somogyországból, itt minden szokatlan neki még, a biciklizés is, most kezd belejönni, na meg az emberek - kis szünet után folytatja, nem akarja kimondani, milyenek, - tudja , hogy milyenek... mondja. De maga egy angyal.... teszi hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr314141923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása