erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

még mindig pécslit

2023. szeptember 18. - gond/ol/a

 

TIMI verse is a Vigszinházban (a Szívlapátból)

Irodalom nagykanállal hívómondattal szeptember 11. és 16. között a Csorba Győző Könyvtár és a Jelenkor folyóirat közös eseménysorozatát, a PécsLIT Irodalmi Fesztivált immár harmadik alkalommal hívták életre a dunántúli egyetemvárosban..

 



 

A programban szerepelnek újkötetes szerzők, irodalmi gyerekprogramok, külföldi vendégek, illetve több kísérőprogram is, például koncert és irodalmi est.  A rendezvényre barcsi diákok is ellátogattak. A KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium tanulói két előadást is meghallgattak, amikor is két fiatal költő, Závada Péter és Turi Tímea olvasott fel legújabb kötetéből, és beszélt a versírás játékos komolyságáról, önismeretről és világértelmezésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr6418217129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása