erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

irodalmi esemény

2022. november 19. - gond/ol/a

 még 10-én volt ez a beszélgetés az Irók Boltjában, s még este fel is került a video, de nem néztem meg..

mióta lányom távol akar tartani a "könyves dolgaitól" (sőt azoktól is amit nem is ő tart ! csak jelen van ) - úgy látszik, ki is alakult bennem egy "távoltartó" gátlás - még digitálisan is!(?)

de most csak előveszem...

 

nem dobhatom sutba az irodalmi érdeklődésemet, ami lányomat jóval megelőzte...(sőt tán némileg a hatásomra is alakulhatott ki benne(?) 

 

mert neki  - érthetetlen és abszurd (és persze  fölöttébb bántó) módon - nem tetszik...

( http://aliz-napok.blogspot.com/2022/10/hm.html )

 

https://pestibolcsesz.elte.hu/index.php/2022/11/15/kabatgombok-es-makettasztalok-beszamolo-a-ritka-esemenyek-konyvbemutatorol/

 

 

 

 

 

 

 

tán eddig az is visszatartott , hogy az iró-beszélgető társ nagyon nehézkesen fejezi ki magát szóban (irásban remekeÍ!) (jelzem, ezt emlitette is lányom előre...) 

le a kalappal előtte, amilyen empátiával , diszkréten és segitőkészen hallgatja és vezeti a beszélgetést....(bár nem is minden kérdésére kap adekvát választ)
(bevallom, nehezemre is esett végighallgatni-nézni) (persze a költő nem hozott olvasószemüveget, pedig a versek olvasásához kellett volna....) a versek tényleg ragyogóak, szűkszavúságukban s frappánsságukban!!!
de azt se értem, miért s honnan volt akkora háttérzaj (s miért tűrték el?!)  felháboritó, és ez hogyhogy nem zavarja a lányomat pl?! (én csendben szoktam volt lenni :) - néma áhitatban :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr6017982956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása