erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

BUSZRA VÁRVA, KÉK ÉG ALATT 2010

2022. május 05. - gond/ol/a

ez a makói buszállomás - helye. meg is lepődtünk, mikor valamelyik nap lányommal kiértünk. bár hallottunk az újjáépitésről, de hogy ilyen hamar így átalakult minden! a megállók is a túloldalon . és egy ilyen ideiglenes műfal előtt. és hirtelen nyár lett! tűz a Nap.de olyan ideiglenesnek tűnik minden. a busz se akar jönni..... 

 

 

lányomnak Pestre érkezve is folyton utaznia (tömegközlekednie) kell. A nagyváros (főváros) már ilyen, nagy távolságok vannak benne. villamos, HÉV, olykor metró, kisföldalatti, netán busz .... átszállások, kanyargások...sokszor több időbe is telik, mint a makói szegedi távolsági busz menetideje, eljutni a főváros egyik pontjából a másikba... (mégha rövidebbnek is tűnik, mert változatos..)

de vajon látszik-e ott is ilyen ragyogó kék ég...

 

aliz2. :: 2010. máj. 3. 21:38 :: még nincsenek kommentek 
Kategóriák: 
fotó :: Címkék: idojaraskozlekedeslanyomMAKÓ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr4917824395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása