erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

LÁNYOM 25 2009

2021. október 04. - gond/ol/a

 

 lyányom 25 éves....

negyedszázada született

éljen soká!!!

 



 

pont akkor szálltam fel a buszra - hogy személyesen is felköszönthessem -, amikor pont 25 évvel ezelőtt meghallottam, hogy "megmondhatják neki, hogy  kislánya van"... akkoriban ez csak a születés pillanatában derült ki - általában, és az első fényképek is ezután a nagy esemény után készülhettek (nem úgy mint ma az ultrahangosak... illetve akkoriban csak ha valami probléma adódott, akkor készitettek ultrahangot, s méghozzá csak a szomszéd nagyvárosban Szegeden - s erre a mi esetünkben - szerencsére - nem volt szükség...)

az első fotó viszont el is készült még aznap, egy helyi fényképész segitségével, aki járta a kórház újszülött osztályát - napmintnap

ime itt lyányom:  4 órás... még alszik:






  itt meg velem együtt: 25 éve



 



 


és most:                                                                      2oo9. október 4-én








2009. okt. 10. mintha a mozdulat, a gesztus (ANYAI részemről) ugyanaz lenne  LÁNYOM irányában, csak közben eltelt 25 év...

de hát valójában - a dolgok azaz  az (anyai) érzések lényegét tekintve - semmi sem változott azóta...

a tortán viszont most duplán vannak a gyertyák , a 25 mellett a 31 is, hiszen közös az ünneplés férjével (akinek pár napja volt az évforduló...)






 éljen! éljen! 



aliz2. :: 2009. okt. 4. 1:35 :: 8 komment 
Kategóriák: 
ünnep :: Címkék: emlekezeskapcsolatoklanyomunnep

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr8716708268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása