erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

az új könyvtárba...

2019. június 07. - gond/ol/a

meg kell szokni, hogy van újra könyvtár a város szívében, ahova be lehet ülni olvasni, írni (nem kell a még vizes kinti padokra)

igaz, hogy az ÉS-t magamnak kell bevinni kintről (meg a Magyar narancsot is onnan , mert ez nem férhet az előfizetési keretükbe... jaj csak nem pénzügyi okokból, most, mikor milliárdokat költöttek az újjáépítésre (meg a teljesen új berendezésekre)

a kávézó kényelmes székeit ki kell hagynom, mert ma már kávéztam (vagy amúgy is le lehetne ide ülni? a környező napilapok olvasására?)

az olvasó könyvkiadó részén kis hokedliszerű székek vannak kis asztalkával egybefogva., kézilámpával , ide ülök, az ablak mellé


s olvasom az ÉSt, a Sparból hozom, csak ott lehet kapni... ott már ki is olvastam kiváncsian lányom tárcáját a tárcatárból, de most írni is akarok róla valamit, "örökérvényűt"- mindig van valami lényegi amivel nem értek egyet...nem akartam várni vele, jobb ezt frissiben---- de az is lehet, mire megírom, rájövök, hogy neki van igaza :)


A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr7014882542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása