erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

UTÓKÉPEK (2010)

2021. július 10. - gond/ol/a

 

"UTÓKÉPEK"

 a - pár nappal ezelőtti - július 4-i bejegyzéshez...

most kaptam egy CD-t a Kecskeméti Ármin Egyesület elnökétől, helytörténészünktől, aki        vezette a makói kirándulást, de átjött Vásárhelyre is a "mezővárosi zsidó napok" program alkalmából, és remek fotókat csinált lányom felolvasóján is. És mivel jó látószögben ült hozzám, rólam is... jópárat.

Talán azért is, mert hogy a felolvasott szövegben egy bizonyos "anyáról" is van (nem kevés) szó, és ha nem is vagyok teljesen azonos a "figurával", mégis van némi közöm hozzá.

Lányom meg úgyis mindig panaszkodik, hogy túl sok képet készitek róla, és rakok fel blogra is, bár az ilyen (riport)képeknek van funkciója, most  talán némi "elégtétel" lesz, hogy magamról még több lesz itt, mint róla -

 

 

igaz kerülőúton ezek a fotók is vele illetve a könyvvel kapcsolatosak, mert miközben azt hallgatjuk, hallgatom,  a hatás, ami a fotókról olvasható, az ő felolvasásának, az ő "szövegének" tükre, következménye...

 

 



 

hát ilyen: sirós-mosolyos -  felkavaró:







 ő a programok szervezője, mögötte Szombat főszerkesztője, ahol  már megjelentek korábban részletek a "Költözésből"...  (még előbb a tiszatájban is... )

 

 



 

és itt az "anya zsebkendőszükséglet előtt, közben






 

  

 

 



 

és zsebkendőkapás után






csak ez a felolvasóhelyszin (az Alföld galéria) előtti kép lett "beállitva":



 



 


(Jól "összementem". Bevált lányom gyerekkori mondása:"én nagyranövök te meg kicsire"..(?)

( meg a "költözés" is kapott egy -  megírás utáni - új dimenziót...)

 

aliz2. :: 2010. júl. 9. 10:18 :: 4 komment 
Kategóriák: 
fotóirodalom :: Címkék: fotokirodalomkapcsolatoklanyom

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr8316618008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása