erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

könyvtárbejárás

2019. február 15. - gond/ol/a

hivatalosan csak május 14-én nyit meg a könyvtárunk, ünnepélyes keretek között, így biztos ami biztos alapon nem akartam elmulasztani a mára meghirdetett előzetes bejárást... bár még elég sok híja van annak, hogy késznek legyen mondhatni az épületet, mindenesetre bejárható, és főleg csak a berendezés, a bútorok elhelyezése hibádzott (jelzem csupa  modern minőségi bútorzat (lesz)...! minden csodás!


a homlokzat oromzata egy nyitott könyvet példáz

alatta meg angyalszárnyak (igaz,valaki leveleknek nézte de így még jobb(mindenki azt láthat, álmodhat  bele amit akar, csak az a kár, hogy olyan alacsony lett a mellvéd, hogy nem lehet majd kimenni az erkélyre (most még lehetett)...de van helyette terasz meg belső kert is  (az lesz az én helyem :)


persze Makovecz tervezés az épület (2006 óta hányódtak a tervek...) míg felsorakozhattak a már szép számban meglevő Makovecz épületek mögé)

nem tudom az okát teljesen, de az biztos, hogy én nagyon jól érzem magam a Makovecz épületekben (hatalmasak mégis meghittek, otthonosak, talán a sok természetes anyag, a fa teszi, és a magasságok amik merik szabadon lélegeztetni az embert, nem nyomják agyon, mint egy panelmennyezet pl

"összekötni az eget és a földet"... ez volt Makovecz hitvallása és ezt meg is valósítja az épületeiben

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr614629770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása