erről-arról-amarról még

erről-arról-amarról még

forgatósaink

2024. április 26. - gond/ol/a

 

 

 

az áprilisi honismereti körünk egyetlen meghirdetett programja: Ismerkedés a Forgatós együttessel) ismerkedés, hangsúlyozom, 15 éve léteznek, alkotnak Makón

Doktor László vezetésével, aki "többszörösen kitüntetett nép-tánc oktató, koreográfus, etnográfus, pedagógus stb", feleségével oldalán aki egyébként tanitványom volt, és remek segitője sőt több is annál!

 



 

"Ismerkedés" - borzolta kedélyemet a szó, nem vagyunk újszülöttek, én legalább 15 éve ismerem őket - mint táncegyüttest, akikre nem lehet nem odafigyelni!

s kisérem figyelemmel a kezdetektől

most viszont megtudtuk Doktor László érdekes élettörténetét is, mondjuk

 



 

s döbbenve hallottam hogy Makó nincs is olyan sok fellépési lehetőségük(?) (hát tényleg senki se lehet próféta a saját hazájában, de szerepeltek a Hősök terén Koltai G. felfedezésében, most meg francia turnéra készülnek)

én ugyan csak láttam párszor őket....

ide is hoztak két kis pár táncost, akik bemutatkozhattak..

 

 



 

engem érdekel a működésük, olykor szinház (táncszinház) amit csinálnak,a gépi zenéjük, és szövegük ugyan zavar, de elnézhető - sok minden másért...

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkimondani.blog.hu/api/trackback/id/tr6418391021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása